Termeni si conditiiServiciile oferite de catre site-ul Lucrari-DeLicenta.blogspot.com sunt destinate numai persoanelor care sunt de acord si vor respecta cu strictete termenii si conditiile de colaborare si legislatia privind drepturile de autor.

Descrierea serviciilor oferite

Site-ul Lucrari-DeLicenta.blogspot.com prezinta o oferta bogata de lucrari de specialitate in format electronic.
Orice produs asupra caruia intrati in posesie prin intermediul acestui site se va folosi in exclusivitate pentru uzul propriu (material didactic, material informativ, documentare personala).
Este interzisa cumpararea in scop de revanzare fara acordul scris al autorului materialului. De asemenea este interzisa insusirea fara drept a calitătii de autor al unei opere ori falsificari de orice natura. Toate produsele din oferta noastra sunt protejate de Legea
nr. 8/1996, lege privind dreptul de autor si drepturile conexe, si, prin urmare, este interzisa folosirea acestora fara drept sau fara respectarea legislatiei in vigoare. Potrivit legislaţiei privind dreptul de autor este interzis plagiatul.

Nici o lucrare sau parti din lucrare nu poate fi copiata, reprodusa, arhivata sau transmisa sub nicio forma (aici este inclusa si transmiterea prin afisarea pe INTERNET) si prin niciun fel de mijloace mecanice sau electronice fara acordul scris al autorului materialului.

Respectarea drepturilor de autor

Toate produsele oferite de Lucrari-DeLicenta.blogspot.com beneficiaza de protectie juridica in baza Legii nr. 8/1996 – legea dreptului de autor. Drepturile de autor apartin persoanelor cu care colaboram. Prin urmare folosirea oricaror lucrari de specialitate este ingaduita numai cu specificarea sursei de documentare, inclusiv, acolo unde este nevoie, specificarea numelui autorului, titlului publicatiei, editurii, orasului in care a aparut lucrarea si anul publicarii.
La ora actuala, institutia “dreptului de autor” este reglementata in sistemul nostru de drept, prin Legea nr. 8/1996, care se ocupă de protectia operelor literare, artistice si stiintifice si a creatorilor acestor opere.

Securitatea datelor

Datele personale ale utilizatorilor vor fi folosite de catre Lucrari-DeLicenta.blogspot.com numai in scopul declarat al acestui site, respectiv onorarea comenzilor si instiintarea utilizatorilor site-ului cu privire la noile diverse buletine informative in legatura cu activitatea noastra.